Verstopt Riool: De Oorzaken En Oplossing in Lelystad

Published Apr 26, 21
2 min read

Rioolonderhoud - Wonen En Omgeving in Lelystad

Of u zelf verantwoordelijk bent of de gemeente hangt af van de plaats en de oorzaak van de verstopping - Riool ontstoppen Lelystad. Dan is het duidelijk dat de verstopping in de riolering van de woning zit. De eigenaar van de woning moet dan zelf het probleem oplossen. Is bijvoorbeeld de afvoer van een wastafel verstopt? Draai dan de afvoer van de wastafel open en maak die schoon. Ook ontstoppen met een simpele ontstopper (zoals soda met heet water) is vaak voldoende. Als het niet helpt, pas dan op met allerlei chemische middelen. Die kunnen het riool aantasten en de werking van de rioolwaterzuivering verstoren.

Verstopping In Uw Afvoer Of Riolering? in LelystadRioolverstopping Oplossen ook in Lelystad

Controleer dan of buren, die aangesloten zijn op hetzelfde stuk van het gemeenteriool, dezelfde problemen hebben. Als dit het geval is, dan is de kans groot dat de verstopping in het gemeenteriool zit (Riool ontstoppen Lelystad). Meld dit dan zo snel mogelijk bij de gemeente. Dan ligt de oorzaak waarschijnlijk in de rioolaansluiting van de woning. De volgende stap is dan het opgraven van het ontstoppingsstuk van de rioolaansluiting. U kunt eventueel tekeningen van het riool en de huisaansluiting en de plaats van het ontstoppingsstuk bij de gemeente opvragen. Dan zit de verstopping waarschijnlijk in het gemeenteriool. Meld dit dan in ieder geval eerst bij de gemeente.

Ontstopping Van Riolering ook in Lelystad

Riool Ontstoppen De Mogelijkheden En De Kosten Op Een Rijtje. in LelystadRiool Ontstoppen - 24/7 Bereikbaar! Lelystad

Als een pand is aangesloten op de drukriolering dan staan er grijze, groene of zwarte kasten langs de weg. Deze kasten zijn uitgerust met een telemetrie-systeem, dat wil zeggen dat problemen automatisch gesignaleerd worden - Riool ontstoppen Lelystad. Maar staat het deurtje open? Of is de kast beschadigd? Meld dit dan bij de gemeente en geef het nummer en de locatie van het kastje door.

Uw riool verstopt? U komt binnen en ruikt een eigenaardige geur. Op het moment dat u het toilet binnenkomt weet u direct genoeg. Het water staat hoger en u ruikt een penetrante geur. Uw riool is verstopt. Heel vervelend, want hierdoor kan geen gebruik meer gemaakt worden van het toilet en andere sanitaire voorzieningen. Riool ontstoppen Lelystad. Snel gaat u aan de slag met een trekveer. De verstopping blijkt echter heftiger. Op dat moment is het verstandig te bellen met Teeuwissen Rioolreiniging.

Riool Ontstoppen Lelystad

Rioolonderhoud Verstopping in LelystadRiool Ontstoppen - Riolering Verstopt Lelystad


Wij zijn een allround rioolreinigingsbedrijf. Dat houdt in dat wij zowel grote riolen als huis-, tuin- en keukenriolen ontstoppen en onderhouden. Wij werken hiervoor met hogedrukauto's, zuigauto's en verenmachines. Alles met als doel de verstopping in het riool met de juiste kracht te doorboren en de leiding te reinigen, en in de meeste gevallen met het gewenste resultaat.

More from Cv-installaties

Navigation

Home

Latest Posts

Verbruik Zout Waterontharder

Published Aug 30, 21
6 min read

Waterontharder Kopen? - Laagste Prijs

Published Aug 05, 21
6 min read